Dag iedereen,

 

De eerste weken van januari zijn goed gestart. Een nieuw kalenderjaar brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee, net zoals het begin van elk schooljaar. Nieuwe rekenlessen, moeilijke spellingsregeltjes, een nieuw woordje Frans en nog zo veel meer, zelfs een nieuwe directeur.

Mij bracht het nieuwe jaar, 223 kinderen en een fantastisch team verspreid over twee scholen. Een hele verandering natuurlijk voor een voormalige juf met 29 kindjes in haar derde leerjaar. Verandering is een natuurlijk onderdeel van ons leven en via deze brief wil ik u  verzekeren dat het fantastische werk van oud-directeur Paul Vereecken verder gezet zal worden.

Het zal een hele uitdaging zijn maar met mijn hart op de juiste plaats, inzet, vaardigheden en bovenal de goede samenwerking met het leerkrachtenteam, gemeente, oudercomité (ZL) en ouderraad (GOM) zullen wij nog steeds die school zijn van uw kinderen om hen te begeleiden naar de volgende stap in hun leven.

De school van vandaag is dan ook geen ‘lespunt’ meer, wij zijn een ‘kansrijke’ plek voor elk kind. Onze aandacht gaat ook uit naar het verbreden en versterken van hun talenten. Elk kind moet zich thuis kunnen voelen, respecteren en gerespecteerd worden, betrokken zijn en grenzeloos kunnen groeien.

 


Als directeur van GLS De Zandloper en GOM tracht ik samen met jullie deze kansrijke plek te versterken.

 

 

 Femke Merckx, directeur.

Vragen, een vriendelijk woordje of meer info?
Ik ben aanwezig op maandag-, dinsdag- (vanaf 10u30), woensdag-, donderdag- en vrijdagvoormiddag en maandag-, dinsdag- en vrijdagnamiddag. Enkel vormingsdagen en dienstvergaderingen kunnen deze regeling doorkruisen. Buiten deze uren kan er steeds een afspraak gemaakt worden : Tel. 03/780.19.10(11)

Talent in de kijker